Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
dc.title | Obsah pektinu v krajových odrůdách jablek | cs |
dc.title | Content of pectin in regional varieties of apples | en |
dc.contributor.author | Rop, Otakar | |
dc.contributor.author | Kramářová, Daniela | |
dc.contributor.author | Valášek, Pavel | |
dc.contributor.author | Březina, Pavel | |
dc.relation.ispartof | Chemické listy | |
dc.identifier.issn | 0009-2770 Scopus Sources, Sherpa/RoMEO, JCR | |
dc.date.issued | 2008 | |
utb.relation.volume | 102 | |
utb.relation.issue | 9 | |
dc.citation.spage | 851 | |
dc.type | article | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Česká společnost chemická (ČSCH) | cs |
dc.relation.uri | http://www.chemicke-listy.cz/docs/full/2008_09_839-857.pdf | |
dc.subject | pektin | cs |
dc.subject | krajové odrůdy | cs |
dc.subject | jablka | cs |
dc.subject | apples | en |
dc.subject | pectin | en |
dc.subject | regional varieties | en |
dc.description.abstract | Cílem příspěvku bylo sledovat obsah pektinu v krajových odrůdách jablek. Bylo vybráno celkem 20 odrůd. Nejvyšší obsahy byly zaznamenány u odrůd Car Alexander a Strýmka | cs |
dc.description.abstract | The aim of work was measured content of pectin in regional varieties of apples. There 20 varieties was choosen. The highest contents of pectin were mesured in varieties car Alexander and Strýmka. | en |
utb.faculty | Faculty of Technology | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10563/1000894 | |
utb.identifier.rivid | RIV/70883521:28110/08:63507268!RIV09-MSM-28110___ | |
utb.identifier.obdid | 43856868 | |
utb.source | j-riv | |
utb.contributor.internalauthor | Rop, Otakar | |
utb.contributor.internalauthor | Kramářová, Daniela | |
utb.contributor.internalauthor | Valášek, Pavel | |
utb.contributor.internalauthor | Březina, Pavel |