Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
Název: | Impact of reducing and oxidising agents on the wheat flour dough dynamic rheological properties | ||||||||||
Autor: | Pečivová, Pavlína; Pavlínek, Vladimír; Hrabě, Jan; Valášek, Pavel; Bouda, Lubomír | ||||||||||
Typ dokumentu: | Recenzovaný odborný článek (English) | ||||||||||
Zdrojový dok.: | Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. 2011, vol. 59, issue 1, p. 191-198 | ||||||||||
ISSN: | 1211-8516 (Sherpa/RoMEO, JCR) | ||||||||||
Journal Impact
This chart shows the development of journal-level impact metrics in time
|
|||||||||||
DOI: | https://doi.org/10.11118/actaun201159010191 | ||||||||||
Plný text: | http://acta.mendelu.cz/media/pdf/actaun_2011059010191.pdf | ||||||||||
Zobrazit celý záznam |