Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of cheese maturity on selected properties of processed cheese without traditional emulsifying agents

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HLADKÁ, Kristýna, Zdeňka RANDULOVÁ, Bohuslava TREMLOVÁ, Petr PONÍŽIL, Pavel MANČÍK, Michaela ČERNÍKOVÁ a František BUŇKA. The effect of cheese maturity on selected properties of processed cheese without traditional emulsifying agents. LWT - Food Science and Technology [online]. 2014, vol. 55, iss. 2, s. 650-656. [cit. 2024-11-21]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813003782.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články