Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Einfluss unterschiedlicher zugaben von schwefeldioxid auf die menge an gelöstem sauerstoff, antioxidative kapazität und sensorische eigenschaften von weißweinen

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VALÁŠEK, Pavel, Jiří MLČEK, Miroslav FIŠERA, Lenka FIŠEROVÁ, Jiří SOCHOR, Mojmír BAROŇ a Tünde JURÍKOVÁ. Einfluss unterschiedlicher zugaben von schwefeldioxid auf die menge an gelöstem sauerstoff, antioxidative kapazität und sensorische eigenschaften von weißweinen. Mitteilungen Klosterneuburg. 2014, vol. 64, iss. 4, s. 193-200. ISSN 0007-5922.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články