Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The use of color wheat spent grain as an ingredient for the production of bakery products

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v konferenčním sborníku:
HERNANDEZ, Joany, Luděk HŘIVNA, Viera ŠOTTNÍKOVÁ, Yvona DOSTÁLOVÁ, Lenka MACHÁLKOVÁ, Artsiom RUBAN, Hana KOUBKOVÁ, Tomáš VYHNÁNEK, Eva MRKVICOVÁ, Václav TROJAN a Iva BUREŠOVÁ. The use of color wheat spent grain as an ingredient for the production of bakery products. In: Proceedings of International PhD Students Conference, (MENDELNET 2016) [online]. Mendel Univ Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2016, s. 571-576. [cit. 2024-11-22]. Dostupné z: https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2016/mnet_2016_full.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články