Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Rheological properties of dough and baking quality of products using coloured wheat

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HŘIVNA, Luděk, Veronika ZIGMUNDOVÁ, Iva BUREŠOVÁ, Roman MACO, Tomáš VYHNÁNEK a Václav TROJAN. Rheological properties of dough and baking quality of products using coloured wheat. Plant, Soil and Environment [online]. 2018, vol. 64, iss. 5, s. 203-208. [cit. 2024-11-22]. ISSN 1214-1178. Dostupné z: https://www.agriculturejournals.cz/web/pse.htm?volume=64&firstPage=203&type=publishedArticle.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články