Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Influence of starter culture to sensory quality of edam cheese during ripening

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠUSTOVÁ, Květoslava, Stanislav KRÁČMAR, Miroslav FIŠERA a Pavla BUREŠOVÁ. Influence of starter culture to sensory quality of edam cheese during ripening. Journal of Microbiology Biotechnology and Food Sciences [online]. 2019, vol. 9, s. 422-426. [cit. 2024-11-24]. ISSN 1338-5178. Dostupné z: https://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2019/11/jmbfs_XXSK_Sustova.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International