Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Sensor systems for detecting dough properties fortified with grape pomace and mealworm powders

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ADÁMEK, Martin, Anna ADÁMKOVÁ, Jiří MLČEK, Klára VOJÁČKOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Martin BÚRAN, Veronika HLOBILOVÁ, Martina BUČKOVÁ, Mojmír BAROŇ a Jiří SOCHOR. Sensor systems for detecting dough properties fortified with grape pomace and mealworm powders. Sensors [online]. 2020, vol. 20, iss. 12, s. 1-13. [cit. 2024-11-21]. ISSN 1424-8220. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1424-8220/20/12/3569.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International