Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Thermal stability of chicken skin gelatine gels in comparison with commercial gelatines

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v konferenčním sborníku:
MRÁZEK, Petr, Pavel MOKREJŠ, Robert GÁL, Jana ORSAVOVÁ a Dagmar JANÁČOVÁ. Thermal stability of chicken skin gelatine gels in comparison with commercial gelatines. In: MendelNet 2019: Proceedings of 26th International PhD Students Conference [online]. Brno: Mendel Univ Brno, 2019, s. 368-373. [cit. 2024-11-21]. Dostupné z: https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2019/mnet_2019_full.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články