Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Biogenic amine content in mould cheese during storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MACKŮ, Ivana, Zuzana LAZÁRKOVÁ, František BUŇKA a Jan HRABĚ. Biogenic amine content in mould cheese during storage. Ecological Chemistry and Engineering A-Chemia i inzynieria ekologiczna A [online]. 2009, vol. 16, iss. 12, s. 1591-1597. [cit. 2024-11-21]. ISSN 1898-6188. Dostupné z: https://drive.google.com/drive/folders/1bNXSuxNAKnL_lu1Bt2Z_7xK9Fumz5WCS.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported