Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

A study on the applicability of thermodynamic sensors in fermentation processes in selected foods

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ADÁMEK, Martin, Jiří MATYÁŠ, Anna ADÁMKOVÁ, Jiří MLČEK, Martin BÚRAN, Martina ČERNEKOVÁ, Veronika ŠEVČÍKOVÁ, Magdaléna ZVONKOVÁ, Petr SLOBODIAN a Robert OLEJNÍK. A study on the applicability of thermodynamic sensors in fermentation processes in selected foods. Sensors [online]. 2022, vol. 22, iss. 5, s. 1997. [cit. 2024-11-21]. ISSN 1424-8220. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1424-8220/22/5/1997.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International