Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Reduce the sulphur dioxide content of wine by biological process in relation to the content of polyphenolic substances

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
FIŠERA, Miroslav, Květoslava ŠUSTOVÁ, Pavel TVRZNÍK, Helena VELICHOVÁ, Lenka FIŠEROVÁ, Eva LUKÁŠKOVÁ a Stanislav KRÁČMAR. Reduce the sulphur dioxide content of wine by biological process in relation to the content of polyphenolic substances. Journal of Microbiology Biotechnology and Food Sciences [online]. 2022, vol. 11, iss. 5 [cit. 2024-11-21]. ISSN 1338-5178. Dostupné z: https://office2.jmbfs.org/index.php/JMBFS/article/view/5975/478.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NoDerivatives 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NoDerivatives 4.0 International