Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Impact of alpha-amylase enzyme on the rheological and microstructural properties of the different types of rice flour doughs and bread

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
DABASH, Vikendra a Iva BUREŠOVÁ. Impact of alpha-amylase enzyme on the rheological and microstructural properties of the different types of rice flour doughs and bread. Emirates Journal of Food and Agriculture [online]. 2022, vol. 34, iss. 2, s. 160-169. [cit. 2024-11-22]. ISSN 2079-052X. Dostupné z: https://www.ejfa.me/index.php/journal/article/view/2822.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial 4.0 International