Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of homogenization and addition of polysaccharides on the viscoelastic properties of processed cheese sauce

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KŮROVÁ, Vendula, Richardos-Nicolaos SALEK, Martin VAŠINA, Kristýna VINKLÁRKOVÁ, Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ, Robert GÁL, Richard ADÁMEK a František BUŇKA. The effect of homogenization and addition of polysaccharides on the viscoelastic properties of processed cheese sauce. Journal of Dairy Science [online]. 2022, vol. 105, iss. 8, s. 6563-6577. [cit. 2024-11-21]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222003721.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International