Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Physical characterization of a novel carrot juice whey-enriched beverage fermented with milk or water kefir starter cultures

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
REJDLOVÁ, Anita, Richardos-Nicolaos SALEK, Zuzana MÍŠKOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Richard ADÁMEK a Daniela SUMCZYNSKI. Physical characterization of a novel carrot juice whey-enriched beverage fermented with milk or water kefir starter cultures. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 18 [cit. 2024-11-21]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/18/3368.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International