Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Valorization of grape (Vitis vinifera) leaves for bioactive compounds: novel green extraction technologies and food-pharma applications

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SINGH, Jyoti, Prasad RASANE, Rajdeep KAUR, Harmandeep KAUR, Ritika GARG, Sawinder KAUR, Sezai ERCISLI, Ravish CHOUDHARY, Soňa ŠKROVÁNKOVÁ a Jiří MLČEK. Valorization of grape (Vitis vinifera) leaves for bioactive compounds: novel green extraction technologies and food-pharma applications. Frontiers in Chemistry [online]. 2023, vol. 11 [cit. 2024-11-21]. ISSN 2296-2646. Dostupné z: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fchem.2023.1290619/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International