Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Characterization of poultry gelatins prepared by a biotechnological method for targeted changes at the molecular level

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PROKOPOVÁ, Aneta, Pavel MOKREJŠ, Robert GÁL, Jana PAVLAČKOVÁ a Anna HURAJOVÁ. Characterization of poultry gelatins prepared by a biotechnological method for targeted changes at the molecular level. International Journal of Molecular Sciences [online]. 2024, vol. 25, iss. 2 [cit. 2024-11-21]. ISSN 1661-6596. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1422-0067/25/2/916.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International