Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of inulin addition on rice dough and bread characteristics

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUREŠOVÁ, Iva, Romana ŠEBESTÍKOVÁ, Jaromír ŠEBELA, Anna ADÁMKOVÁ, Magdaléna ZVONKOVÁ, Nela SKOWRONKOVÁ a Jiří MLČEK. The effect of inulin addition on rice dough and bread characteristics. Applied Sciences (Switzerland) [online]. 2024, vol. 14, iss. 7 [cit. 2024-11-16]. ISSN 2076-3417. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2076-3417/14/7/2882.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International