Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of packaging material and adjunct culture on the biogenic amine content, microbiological and textural properties of Dutch-type cheese

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ADÁMEK, Richard, Richardos-Nicolaos SALEK, Danka HARUŠTIAKOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Leona BUŇKOVÁ a Vendula PACHLOVÁ. The effect of packaging material and adjunct culture on the biogenic amine content, microbiological and textural properties of Dutch-type cheese. Food Bioscience [online]. 2024, vol. 61 [cit. 2024-12-03]. ISSN 2212-4292. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212429224008940.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články