Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Assessment of different levels of blackcurrant juice and furcellaran on the quality of fermented whey-based beverages using rheological and mechanical vibration damping techniques

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
REJDLOVÁ, Anita, Martin VAŠINA, Eva LORENCOVÁ, Lumír HRUŽÍK a Richardos-Nicolaos SALEK. Assessment of different levels of blackcurrant juice and furcellaran on the quality of fermented whey-based beverages using rheological and mechanical vibration damping techniques. Foods [online]. 2024, vol. 13, iss. 12 [cit. 2024-12-25]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/12/1855.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International