Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Techno-functional properties and recent advances in the manufacturing of whey beverages: A review

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
REJDLOVÁ, Anita, Eva LORENCOVÁ, Zuzana MÍŠKOVÁ a Richardos-Nicolaos SALEK. Techno-functional properties and recent advances in the manufacturing of whey beverages: A review. Applied Sciences (Switzerland) [online]. 2025, vol. 15, iss. 4 [cit. 2025-04-13]. ISSN 2076-3417. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2076-3417/15/4/1846.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International