Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Enhancing commercial gourmet oil quality: The role of dried cayenne pepper eed (capsicum annuum L.) as a natural additive

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KNAZICKA, Zuzana, Branislav GÁLIK, Ivana NOVOTNÁ, Julius ARVAY, Katarína FATRCOVÁ-ŠRAMKOVÁ, Miroslava KAČÁNIOVÁ, Jiří MLČEK, Eva KOVÁČIKOVÁ, Eva MIXTAJOVA, Tünde JURIKOVA, Eva IVANIŠOVÁ, Adriana KOLESÁROVÁ a Hana ĎÚRANOVÁ. Enhancing commercial gourmet oil quality: The role of dried cayenne pepper eed (capsicum annuum L.) as a natural additive. Molecules [online]. 2025, vol. 30, iss. 4 [cit. 2025-04-13]. ISSN 1420-3049. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1420-3049/30/4/927.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International