Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Příprava keratinového hydrolyzátu a stanovení některých jeho charakteristik

Repozitář DSpace/Manakin

Zobrazit minimální záznam


dc.title Příprava keratinového hydrolyzátu a stanovení některých jeho charakteristik cs
dc.contributor.author Sukop, Svatopluk
dc.contributor.author Mokrejš, Pavel
dc.contributor.author Buňka, František
dc.contributor.author Kašpárková, Věra
dc.contributor.author Kolomazník, Karel
dc.relation.ispartof ChemZi
dc.identifier.issn 1336-7242 Scopus Sources, Sherpa/RoMEO, JCR
dc.date.issued 2007
utb.relation.volume 3
utb.relation.issue 1
dc.citation.spage 206
dc.citation.epage 207
dc.type article
dc.language.iso cs
dc.publisher Slovenská chemická spoločnosť sk
dc.subject kreatin cs
dc.subject hydrolyzát cs
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject molekulová hmotnost cs
dc.subject kreatin en
dc.subject hydrolysate en
dc.subject amino acids en
dc.subject molecular weight en
dc.description.abstract Práce je zaměřena na přípravu keratinového hydrolyzátu a stanovení jeho aminokyselinového složení a molekulové hmotnosti. Hydrolyzát byl připraven z ovčí vlny jak modifikovaným redukčním tak oxidačním způsobem. Aminokyselinové složení hydrolyzátu bylo stanoveno na automatickém analyzátoru aminokyselin a molekulová hmotnost gelovou permeační chromatografií cs
dc.description.abstract The work is intended to present preparation of kreatin hydrolysate and estimation its amino acid composition and molecular weight. Kreatin hydrolysate was obtained from sheep?s wool by enzymatic or oxidize degradation. en
utb.faculty Faculty of Technology
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1000774
utb.identifier.rivid RIV/70883521:28110/07:63505351
utb.identifier.obdid 16053335
utb.source j-riv
utb.contributor.internalauthor Sukop, Svatopluk
utb.contributor.internalauthor Mokrejš, Pavel
utb.contributor.internalauthor Buňka, František
utb.contributor.internalauthor Kašpárková, Věra
utb.contributor.internalauthor Kolomazník, Karel
Find Full text

Soubory tohoto záznamu

Zobrazit minimální záznam