Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
Název: | Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem |
Autor: | Kozák, Vratislav; Kramářová, Daniela |
Typ dokumentu: | Patent (Czech) |
Druh: | PUV - národní s žádostí o zapsání do rejstříku |
IPC: | C12C 5/02 |
MPT: | C 12 C 5/02 |
UPV1: | 2008-519 |
Stav: | Valid document |
PDF: | http://spisy.upv.cz/Applications/2008/PPVCZ2008_0519A3.pdf |
Abstrakt: | Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninové složky. |
Plný text: | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2008-519 |
Zobrazit celý záznam |