Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem

Repozitář DSpace/Manakin

Zobrazit minimální záznam


dc.title Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem cs
dc.title Process for preparing beer modified with fruit and/or vegetable concentrate en
dc.contributor.author Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Kramářová, Daniela
dc.type patent
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB) cs
dc.publisher Tomas Bata University in Zlín en
dc.relation.uri https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2008-519
dc.description.abstract Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninové složky. cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1002549
utb.identifier.obdid 43873598
utb.source p-upv
dc.date.accessioned 2012-02-07T10:16:50Z
dc.date.available 2012-02-07T10:16:50Z
utb.identifier.upv1 2008-519
utb.identifier.mpt C 12 C 5/02
utb.date.registered 2008-08-28
utb.date.granted 2015-05-29
utb.patent.type U1
utb.patent.uri http://spisy.upv.cz/Applications/2008/PPVCZ2008_0519A3.pdf
utb.patent.state Valid document
utb.identifier.ipc C12C 5/02
utb.contributor.internalauthor Kozák, Vratislav
utb.contributor.internalauthor Kramářová, Daniela
Find Full text

Soubory tohoto záznamu

Zobrazit minimální záznam