Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
dc.title | Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem | cs |
dc.title | Process for preparing beer modified with fruit and/or vegetable concentrate | en |
dc.contributor.author | Kozák, Vratislav | |
dc.contributor.author | Kramářová, Daniela | |
dc.type | patent | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB) | cs |
dc.publisher | Tomas Bata University in Zlín | en |
dc.relation.uri | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2008-519 | |
dc.description.abstract | Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninové složky. | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10563/1002549 | |
utb.identifier.obdid | 43873598 | |
utb.source | p-upv | |
dc.date.accessioned | 2012-02-07T10:16:50Z | |
dc.date.available | 2012-02-07T10:16:50Z | |
utb.identifier.upv1 | 2008-519 | |
utb.identifier.mpt | C 12 C 5/02 | |
utb.date.registered | 2008-08-28 | |
utb.date.granted | 2015-05-29 | |
utb.patent.type | U1 | |
utb.patent.uri | http://spisy.upv.cz/Applications/2008/PPVCZ2008_0519A3.pdf | |
utb.patent.state | Valid document | |
utb.identifier.ipc | C12C 5/02 | |
utb.contributor.internalauthor | Kozák, Vratislav | |
utb.contributor.internalauthor | Kramářová, Daniela |