Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of concentration and composition of ternary emulsifying salts on the textural properties of processed cheese spreads

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUŇKA, František, Lucie DOUDOVÁ, Eva WEISEROVÁ, Michaela ČERNÍKOVÁ, Dalibor KUCHAŘ, Štěpánka SLAVÍKOVÁ, Gabriela NAGYOVÁ, Petr PONÍŽIL, Tomáš GRŮBER a Jaroslav MICHÁLEK. The effect of concentration and composition of ternary emulsifying salts on the textural properties of processed cheese spreads. LWT - Food Science and Technology [online]. 2014, vol. 58, iss. 1, s. 247-255. [cit. 2024-11-21]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643814001169.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články