Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
Název: | Tepelně upravený sýr s karagenanem |
Autor: | Černíková, Michaela; Buňka, František; Roubal, Petr; Šalaková, Alexandra; Burda, Jindřich |
Typ dokumentu: | Užitný vzor (Czech) |
Druh: | |
IPC: | |
MPT: | A 23 C 19/082, A 23 L 1/0532, A 01 J 27/04 |
UPV1: | 2015-30621 |
UPV2: | 28008 |
Stav: | Valid document |
PDF: | |
Abstrakt: | Technické řešení se týká tepelně upraveného sýra s karagenanem krájitelné konzistence, při jehož výrobě se nepoužívají tavící solu fosforečnanového anbo citronanového typu, ale karagenan. |
Plný text: | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/30621 |
Zobrazit celý záznam |