Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
dc.title | Tepelně upravený sýr s karagenanem | cs |
dc.title | Heat-treated cheese with carrageenan | en |
dc.contributor.author | Černíková, Michaela | |
dc.contributor.author | Buňka, František | |
dc.contributor.author | Roubal, Petr | |
dc.contributor.author | Šalaková, Alexandra | |
dc.contributor.author | Burda, Jindřich | |
dc.date.issued | 2015-02-02 | |
utb.relation.issue | 30621 | |
dc.type | utilityModel | |
dc.language.iso | cs | |
dc.relation.uri | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/30621 | |
dc.description.abstract | Technické řešení se týká tepelně upraveného sýra s karagenanem krájitelné konzistence, při jehož výrobě se nepoužívají tavící solu fosforečnanového anbo citronanového typu, ale karagenan. | cs |
dc.description.abstract | The technical solution concerns cooked cheese with carrageenan krájitelné consistency during the production of the sol is not used smelting Anbo citrate phosphate type, but carrageenan. | en |
utb.faculty | Faculty of Technology | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10563/1005327 | |
utb.identifier.obdid | 43873295 | |
utb.source | p-upv | |
dc.date.accessioned | 2015-10-02T13:57:43Z | |
dc.date.available | 2015-10-02T13:57:43Z | |
utb.identifier.upv1 | 2015-30621 | |
utb.identifier.upv2 | 28008 | |
utb.identifier.mpt | A 23 C 19/082, A 23 L 1/0532, A 01 J 27/04 | |
utb.patent.state | Valid document | |
utb.contributor.internalauthor | Černíková, Michaela | |
utb.contributor.internalauthor | Buňka, František |