Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of different composition of ternary mixtures of emulsifying salts on the consistency of processed cheese spreads manufactured from Swiss-type cheese with different degrees of maturity

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SALEK, Richardos-Nicolaos, Michaela ČERNÍKOVÁ, Simona MADĚROVÁ, Lubomír LAPČÍK a František BUŇKA. The effect of different composition of ternary mixtures of emulsifying salts on the consistency of processed cheese spreads manufactured from Swiss-type cheese with different degrees of maturity. Journal of Dairy Science [online]. 2016, vol. 99, iss. 5, s. 3274-3287. [cit. 2024-11-22]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030216001545.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články