Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Comparison of gluten-free dough ability to produce leavening gas during baking and its impact on crumb characteristics

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUREŠOVÁ, Iva, David BUREŠ a Klára ČUREČKOVÁ. Comparison of gluten-free dough ability to produce leavening gas during baking and its impact on crumb characteristics. Kvasný průmysl [online]. 2017, vol. 63, iss. 1, s. 8-10. [cit. 2024-11-22]. ISSN 0023-5830. Dostupné z: http://kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201701-0002_porovnani_schopnosti_bezlepkoveho_testa_produkovat_kyprici_plyn_behem_peceni_a_jeho_vliv_na_kvalitu_peciva.php.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-ShareAlike 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-ShareAlike 4.0 International