Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of ultrasonic processing on the particle size and distribution of the emulsion containing enzymatically interesterified fat

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KOWALSKA, Malgorzata, Magdalena WOŹNIAK, Věra KAŠPÁRKOVÁ, Lucie PINĎÁKOVÁ a Anna ZBIKOWSKA. Effect of ultrasonic processing on the particle size and distribution of the emulsion containing enzymatically interesterified fat. Journal of Food Processing and Preservation [online]. 2018, vol. 42, iss. 8 [cit. 2024-11-22]. ISSN 0145-8892. Dostupné z: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfpp.13692.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články