Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The impact of Chios mastic gum on textural, rheological and melting properties of spread-type processed cheese during storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SALEK, Richardos-Nicolaos, Eva LORENCOVÁ, Zuzana MÍŠKOVÁ, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Vendula PACHLOVÁ, Richard ADÁMEK, Karla BEZDĚKOVÁ a František BUŇKA. The impact of Chios mastic gum on textural, rheological and melting properties of spread-type processed cheese during storage. International Dairy Journal [online]. 2020, vol. 109 [cit. 2024-11-21]. ISSN 0958-6946. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620301254.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články