Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of different conditions on the textural properties of meat during grilling

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
HUDEČKOVÁ, Monika, Petra VOJTÍŠKOVÁ a Stanislav KRÁČMAR. The influence of different conditions on the textural properties of meat during grilling. Journal of Microbiology Biotechnology and Food Sciences [online]. 2013, vol. 2, s. 1225-1230. [cit. 2024-11-25]. ISSN 1338-5178. Dostupné z: https://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2013/06/13_jmbs_hudeckova_fbp_f.pdf.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International