Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Changes in the quality attributes of selected long-life food at four different temperatures over prolonged storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠOPÍK, Tomáš, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Richardos-Nicolaos SALEK, Jaroslav TALÁR, Khatantuul PUREVDORJ, Leona BUŇKOVÁ, Pavel FOLTIN, Petra JANČOVÁ, Martin NOVOTNÝ, Robert GÁL a František BUŇKA. Changes in the quality attributes of selected long-life food at four different temperatures over prolonged storage. Foods [online]. 2022, vol. 11, iss. 14 [cit. 2024-11-21]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/14/2004.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International