Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Critical view on sterilisation effect on processed cheese properties designed for feeding support in crisis and emergency situations

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
JEDOUNKOVÁ, Alena, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Lucie HAMPELOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Matej POSPIECH, Leona BUŇKOVÁ, Pavel FOLTIN, Richardos-Nicolaos SALEK, Jiří MALÍŠEK, Jaroslav MICHÁLEK a František BUŇKA. Critical view on sterilisation effect on processed cheese properties designed for feeding support in crisis and emergency situations. LWT [online]. 2022, vol. 171 [cit. 2024-11-23]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643822010702.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International