Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The impact of different hydrocolloids on the viscoelastic properties and microstructure of processed cheese manufactured without emulsifying salts in relation to storage time

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KRATOCHVÍLOVÁ, Alena, Richardos-Nicolaos SALEK, Martin VAŠINA, Eva LORENCOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Jolana DOSTÁLOVÁ a Jana ŠENKÝŘOVÁ. The impact of different hydrocolloids on the viscoelastic properties and microstructure of processed cheese manufactured without emulsifying salts in relation to storage time. Foods [online]. 2022, vol. 11, iss. 22 [cit. 2024-11-24]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/22/3605.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International