Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Nudging healthy restaurant selection in an online food delivery platform: The effect of availability and priming

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
RATILLA, Mark, Denisa KAROLYOVÁ, Ismat HAIDER, Zuzana DOHNALOVÁ a Martin HORÁK. Nudging healthy restaurant selection in an online food delivery platform: The effect of availability and priming. Transformations in Business and Economics [online]. 2022, vol. 21, iss. 3C, s. 395-411. [cit. 2024-11-22]. ISSN 1648-4460. Dostupné z: http://www.transformations.knf.vu.lt/57c/article/nudg.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články