Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The comparison of the effect of flour particle size and content of damaged starch on rice and buckwheat slurry, dough, and bread characteristics

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUREŠOVÁ, Iva, Valérie LULLIEN-PELLERIN, Libor ČERVENKA, Jiří MLČEK, Romana ŠEBESTÍKOVÁ a Lucie MASAŘÍKOVÁ. The comparison of the effect of flour particle size and content of damaged starch on rice and buckwheat slurry, dough, and bread characteristics. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 13 [cit. 2024-11-22]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/13/2604.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International