Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Evaluation of processed cheese viscoelastic properties during sterilization observed in situ

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUŇKA, František, Michal SEDLAČÍK, Pavel FOLTIN, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Markéta PĚTOVÁ, Leona BUŇKOVÁ, Khatantuul PUREVDORJ, Jaroslav TALÁR, Vendula KŮROVÁ, Martin NOVOTNÝ, Martin VLKOVSKÝ a Richardos-Nicolaos SALEK. Evaluation of processed cheese viscoelastic properties during sterilization observed in situ. Journal of Dairy Science [online]. 2023, vol. 106, iss. 8, s. 5298-5308. [cit. 2024-11-22]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030223003624.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International