Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Reduction of histamine, putrescine and cadaverine by the bacteria Lacticaseibacillus casei depending on selected factors in the real condition of the dairy product

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KLEMENTOVÁ, Lucie, Khatantuul PUREVDORJ, Irena BUTOR, Petra JANČOVÁ, Dagmar BÁBKOVÁ, František BUŇKA a Leona BUŇKOVÁ. Reduction of histamine, putrescine and cadaverine by the bacteria Lacticaseibacillus casei depending on selected factors in the real condition of the dairy product. Food Microbiology [online]. 2024, vol. 117 [cit. 2024-11-25]. ISSN 0740-0020. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0740002023001788.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články