Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of extraction methods on aroma profile, antioxidant activity and sensory acceptability of specialty coffee brews

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAPČÍKOVÁ, Barbora, Lubomír LAPČÍK, Petr BARTÁK, Tomáš VALENTA a Kateřina DOKLÁDALOVÁ. Effect of extraction methods on aroma profile, antioxidant activity and sensory acceptability of specialty coffee brews. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 22 [cit. 2024-11-21]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/22/4125.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International