Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Sage essential oil as an antimicrobial agent against salmonella enterica during beef sous vide storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
GÁL, Robert, Natália ČMIKOVÁ, Miroslava KAČÁNIOVÁ a Pavel MOKREJŠ. Sage essential oil as an antimicrobial agent against salmonella enterica during beef sous vide storage. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 22 [cit. 2024-11-22]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/22/4172.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International