Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Potassium-based emulsifying salts in processed cheese: A rheological, textural, tribological, and thermal approach

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠANTOVÁ, Kristýna, Richardos-Nicolaos SALEK, Vendula KŮROVÁ, Aleš MIZERA, Barbora LAPČÍKOVÁ, Anna VINCOVÁ, Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ, Alena KRATOCHVÍLOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Štěpán VINTER, Kristýna OPUSTILOVÁ a Michaela KARHÁNKOVÁ. Potassium-based emulsifying salts in processed cheese: A rheological, textural, tribological, and thermal approach. Journal of Dairy Science [online]. 2024, vol. 107, iss. 10, s. 7704-7717. [cit. 2025-01-26]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030224009263.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International