Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Zein/chitosan/cellulose nanocrystal based active food contact layer: Unlocking the interrelations between release behavior, mechanical stability, and hydrolysis

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PAVLÁTKOVÁ, Lucie, Ece SÖĞÜT, Jana SEDLAŘÍKOVÁ, Pavel PLEVA, Lucas PETIT, Milan MASAŘ, Petra PEER, Magda JANALÍKOVÁ a Ilke UYSAL-ÜNALAN. Zein/chitosan/cellulose nanocrystal based active food contact layer: Unlocking the interrelations between release behavior, mechanical stability, and hydrolysis. Food Hydrocolloids [online]. 2025, vol. 166 [cit. 2025-05-15]. ISSN 0268-005X. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X25002760.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International