Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns 658

Návštěvy celkem za měsíc

říjen 2024 listopad 2024 prosinec 2024 leden 2025 únor 2025 březen 2025 duben 2025
The effect of the combination of reducing and oxidising agents on the viscoelastic properties of dough and sensory characteristics of buns 2 2 6 19 8 8 1

Stažení souborů

Zobrazení
Postprint_1001194.pdf 1076

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 467
Germany 49
China 33
Russia 12
South Korea 9
Canada 7
Česká republika 7
United Kingdom 5
Ireland 5
Sweden 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 306
San Mateo 25
Louisville 23
Beverly Hills 20
Mountain View 15
Fairfield 13
Beijing 9
Cambridge 7
Toronto 6
Zhengzhou 6