Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 667

Návštěvy celkem za měsíc

květen 2024 červen 2024 červenec 2024 srpen 2024 září 2024 říjen 2024 listopad 2024
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 3 4 0 1 5 7 1

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1001195.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 482
Germany 61
Česká republika 18
Russia 16
China 14
Ireland 8
France 7
Sweden 7
Canada 5
Netherlands 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 263
Redmond 68
Louisville 26
Fairfield 19
Beverly Hills 15
Mountain View 13
Beijing 11
Sunnyvale 10
Cambridge 8
Fremont 6