Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
Název: | Blízká infračervená spektroskopie jako pomocník při kontrole kvality potravin | ||||||||||
Autor: | Dvořák, Lukáš; Šustová, Květoslava; Mlček, Jiří | ||||||||||
Typ dokumentu: | Recenzovaný odborný článek (Czech) | ||||||||||
Zdrojový dok.: | Chemicke Listy. 2016, vol. 110, issue 12, p. 868-873 | ||||||||||
ISSN: | 0009-2770 (Sherpa/RoMEO, JCR) | ||||||||||
Journal Impact
This chart shows the development of journal-level impact metrics in time
|
|||||||||||
Abstrakt: | Tento dokument shrnuje použití FT-NIR spektroskopii s cílem posoudit celou škálu potravin. Zabývá se použití této techniky pro vyhodnocení základního chemického složení potravin, stejně jako menší složky v nich obsažené. Posouzení mikrobiálních procesů jsou také diskutovány detekcí falšování potravin a možnosti FT-NIR spektroskopie pro senzorické hodnocení potravin. | ||||||||||
Plný text: | http://www.chemicke-listy.cz/common/article-vol_110-issue_12-page_868.html | ||||||||||
Zobrazit celý záznam |