Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage 211

Návštěvy celkem za měsíc

květen 2024 červen 2024 červenec 2024 srpen 2024 září 2024 říjen 2024 listopad 2024
The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage 2 8 8 12 17 5 5

Stažení souborů

Zobrazení
Postprint_1010313.pdf 126
19701 26
Fulltext_1010313.pdf 2

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 119
Česká republika 14
Germany 9
Ireland 7
Belgium 6
Sweden 6
Vietnam 6
Australia 5
Russia 3
Togo 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Menlo Park 21
San Ramon 21
Ashburn 15
Louisville 13
Mountain View 8
Fairfield 7
Dublin 5
Hanoi 5
Ann Arbor 4
Redmond 4