Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Use of a thermodynamic sensor in monitoring fermentation processes in gluten-free dough proofing

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ADÁMEK, Martin, Magdaléna ZVONKOVÁ, Iva BUREŠOVÁ, Martin BÚRAN, Veronika ŠEVČÍKOVÁ, Romana ŠEBESTÍKOVÁ, Anna ADÁMKOVÁ, Nela SKOWRONKOVÁ a Jiří MLČEK. Use of a thermodynamic sensor in monitoring fermentation processes in gluten-free dough proofing. Sensors [online]. 2023, vol. 23, iss. 1 [cit. 2024-11-21]. ISSN 1424-8220. Dostupné z: https://www.mdpi.com/1424-8220/23/1/534.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International