Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB
Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Přihlásit se
Kontaktujte nás
| Jazyk:
čeština
English
Domovská stránka DSpace
→
Recenzovaný odborný článek
→
Fakulta technologická
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Fakulta technologická: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 161-180 z 1954
předchozí strana
další strana
The effect of application of chicken gelatin on reducing the weight loss of beef sirloin after thawing
Martinek, Jakub
;
Gál, Robert
;
Mokrejš, Pavel
;
Sucháčková, Kristýna
;
Pavlačková, Jana
;
Kalendová, Alena
(
MDPI
,
2022
)
The influence of tool's surface topography on mechanical properties of injection moulded product
Ovsík, Martin
;
Staněk, Michal
;
Dočkal, Adam
;
Řezníček, Martin
(
Institute of Physics
,
2022
)
Diversity of phytochemical and antioxidant characteristics of black mulberry (morus nigra l.) fruits from Turkey
Škrovánková, Soňa
;
Ercisli, Sezai
;
Ozkan, Gursel
;
Ilhan, Gulce
;
Sagbas, Halil Ibrahim
;
Karatas, Neva
;
Juríková, Tünde
;
Mlček, Jiří
(
MDPI
,
2022
)
Low temperature 2D GaN growth on Si(111) 7 x 7 assisted by hyperthermal nitrogen ions
Maniš, Jaroslav
;
Mach, Jindřich
;
Bartošík, Miroslav
;
Šamořil, Tomáš
;
Horák, Michal
;
Čalkovský, Vojtěch
;
Nezval, David
;
Kachtik, Lukáš
;
Konečný, Martin
;
Šikola, Tomáš
(
Royal Society of Chemistry
,
2022
)
Evaluation of the biodegradation of polymeric materials in the freshwater environment—An attempt to prolong and accelerate the biodegradation experiment
Šašinková, Dagmar
;
Serbruyns, Lynn
;
Julinová, Markéta
;
Fayyaz Bakhsh, Ahmad
;
De Wilde, Bruno
;
Koutný, Marek
(
Elsevier Ltd
,
2022
)
The effect of homogenization and addition of polysaccharides on the viscoelastic properties of processed cheese sauce
Kůrová, Vendula
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Vašina, Martin
;
Vinklárková, Kristýna
;
Zálešáková, Ludmila
;
Gál, Robert
;
Adámek, Richard
;
Buňka, František
(
Elsevier Inc.
,
2022
)
Changes in the quality attributes of selected long-life food at four different temperatures over prolonged storage
Šopík, Tomáš
;
Lazárková, Zuzana
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Talár, Jaroslav
;
Purevdorj, Khatantuul
;
Buňková, Leona
;
Foltin, Pavel
;
Jančová, Petra
;
Novotný, Martin
;
Gál, Robert
;
Buňka, František
(
MDPI
,
2022
)
Differences in loading patterns between fast walking and jogging at the same speed in male adults
Li, Ruoyi
;
Liu, Hao
;
Guo, Mengyuan
;
Baďurová, Jitka
;
Yang, Luming
;
Fan, Haojun
(
Springer
,
2020
)
Proximate chemical composition, amino acids profile and minerals content of meat depending on carcass part, sire genotype and sex of meat rabbits
Gál, Robert
;
Zapletal, David
;
Jakešová, Petra
;
Straková, Eva
(
MDPI
,
2022-06-14
)
Research of resistance of selected materials to abrasive wear to increase the ploughshare lifetime
Vargová, Monika
;
Ťavodová, Miroslava
;
Monková, Katarína
;
Džupon, Miroslav
(
MDPI
,
2022
)
Viscoelastic non-isothermal modeling of film extrusion for membrane production including flow induced crystallization
Barbořík, Tomáš
;
Zatloukal, Martin
(
Aip Publishing
,
2022
)
Engineering magnetic type radio-absorbers based on composites with a dual-phase polymer matrix
Gořalík, Marek
;
Jurča, Marek
;
Bubulinca, Constantin
;
Babayan, Vladimir Artur
;
Vilčáková, Jarmila
;
Kazantseva, Natalia E.
;
Sáha, Petr
(
Korean Institute of Metals and Materials
,
2022
)
Process-induced morphology of poly(butylene adipate terephthalate)/poly(lactic acid) blown extrusion films modified with chain-extending cross-linkers
Cardoso Azevedo, Juliana Vanessa
;
Ramakers-van Dorp, Esther
;
Grimmig, Roman
;
Hausnerová, Berenika
;
Möginger, Bernhard
(
MDPI
,
2022
)
Research Note: Impact of applied thermal treatment on textural, and sensory properties and cooking loss of selected chicken and turkey cuts as affected by cooking technique
Gál, Robert
;
Kameník, Josef
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Polášek, Zdeněk
;
Macharáčková, Blanka
;
Valenta, Tomáš
;
Haruštiaková, Danka
;
Vinter, Štěpán
(
Elsevier Inc.
,
2022
)
Characterization and biodegradation of ternary blends of lignosulfonate/synthetic zeolite/polyvinylpyrrolidone for agricultural chemistry
Julinová, Markéta
;
Vaňharová, Ludmila
;
Šašinková, Dagmar
;
Kalendová, Alena
;
Burešová, Iva
(
Elsevier B.V.
,
2022
)
Bioactive zein/chitosan systems loaded with essential oils for food-packaging applications
Pavlátková, Lucie
;
Sedlaříková, Jana
;
Bobálová, Jana
;
Pleva, Pavel
;
Peer, Petra
;
Uysal-Unalan, Ilke
;
Janalíková, Magda
(
John Wiley and Sons Ltd
,
2022
)
Impact of alpha-amylase enzyme on the rheological and microstructural properties of the different types of rice flour doughs and bread
Dabash, Vikendra
;
Burešová, Iva
(
United Arab Emirates University
,
2022
)
Intelligent high-tech coating of natural biopolymer layers
Murtaja, Yousef
;
Lapčík, Lubomír
;
Lapčíková, Barbora
;
Gautam, Shweta
;
Vašina, Martin
;
Spanhel, Lubomir
;
Vlček, Jakub
(
Elsevier B.V.
,
2022
)
Evaluation and effect of rice bran and microwave heating on the physicomechanical properties of low-density polyethylene film and packaged milk quality
Dabash, Vikendra
;
Burešová, Iva
;
Grupa, Uwe
(
Czech Academy Agricultural Sciences
,
2022
)
Molecular rearrangement of pyrazino[2,3‐c]quinolin‐5(6H)‐ones during their reaction with isocyanic acid
Klásek, Antonín
;
Lyčka, Antonín
;
Křemen, Filip
;
Růžička, Aleš
;
Rouchal, Michal
(
MDPI
,
2022-05-13
)
Zobrazují se záznamy 161-180 z 1954
předchozí strana
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Tato kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Můj účet
Přihlásit se